Doriti sa va infiintati o societate comerciala si nu stiti cum? Doriti sa va infiintati firma dumneavoastra dar considerati ca este prea multa bataie de cap? Sunati imediat unul din reprezentantii Infiintare Firma Urgent si problema este rezolvata!

Pentru un onorariu foarte mic veti fi reprezentat in fata Oficiului National al Registrului Comertului de catre unul din avocatii nostri, veti beneficia de redactarea si atestarea actelor necesare infiintarii firmei, precum si consultanta in vederea infiintarii firmei.

Lasati un specialist sa se ocupe de infiintarea firmei pentru dumneavoastra!

Acte necesare pentru infiintari firme:*

– B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i)
– B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i)
– Act de proprietate al locatiei in care se va afla sediul social (cu datele de identificare ale proprietarilor)

NOU!!! Infiintare Firma Urgent va pune la dispozitie sediu social. In cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru stabilirea sediului social, compania noastra va poate pune la dispozitie o adresa pentru gazduirea temporara a sediului social (pentru o perioada de 6 luni sau de 1 an). Astfel scapati de durerile de cap cauzate de necesitatea obtinerii semnaturilor vecinilor cat si a Asociatiei de Proprietari.

Dumneavoastra veti stabili 3 variante pentru denumirea viitoarei societati.

Acestea sunt actele initiale* pentru a demara urgent procedura de constituire a societatii comerciale.

Dosarul se va mai completa cu Actul Constitutiv (redactat de catre noi), Contractul de Comodat – daca este cazul (redactat de catre noi), Adeverinta Asociatie de Propietari – daca este cazul (redactata de catre noi), Declaratiile de Asociat/Asociat Unic si Administrator, si Specimenul de Semnatura al Administratorului dat in fata Notarului public.

Odata ce dosarul este complet, acesta va fi depus la Registrul Comertului, si in termen de 3 zile lucratoare (pentru Bucuresti/Ilfov), veti fi fericitul posesor al unei societati comerciale.

In situatia in care veti inchiria un imobil pentru sediul social, este suficient sa ne aduceti pentru inceput doar copii ale actelor de identitate ale asociatilor/administratorilor si sa va ganditi la cele trei denumiri ale societatii. Contractul de inchiriere il veti putea incheia in baza rezervarii de denumire eliberate de ONRC, in posesia careia veti intra in maxim 24 de ore. Daca veti inchiria de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil. In cazul in care veti inchiria locatia pentru sediul social de la o persoana fizica,vom avea nevoie doar de contractul de inchiriere cu viza de inregistrare de la Administratia Financiara.

Daca nu aveti unde sa va inregistrati sediul social (adica sa va infiintati societatea comerciala) sau daca vecinii va fac probleme, puteti opta pentru solutia infiintarefirmeurgent.ro de gazduire a sediului social. Aflati toate detaliile la pagina special dedicata sediului social. Va asteptam cu un pret special si cu alte servicii incluse: primire corespondenta si notificare, primire telefoane si notificare, primire e-mail-uri si notificare.

Infiintarea unei firme este o procedura complexa care trebuie initiata cu ajutorul unei societati de consultanta sau a unui avocat, pentru a evita costuri ulterioare necesare modificarii actelor. Infiintare Firma Urgent contribuie la succesul afacerii dumneavoastra inca de la inceput.