Ghid privind deschidere restaurant, bar, pizzerie, fast-food sau alte tipuri de unități de alimentație publică
Descarca ghidul gratuit mai jos!
Daca te gandesti serios sa deschizi o afacere in domeniul alimentatiei publice, iti punem la dispozitie un ghid practic, cu titlu orientativ, intocmit de primaria unui important municipiu din Romania.
Ghidul este un instrument mai mult decat benefic pentru orice roman care doreste sa puna bazele unei afaceri prin deschiderea unui restaurant, bar, pizzerie, fast-food sau a altor tipuri de unitati de alimentatie publica. Acesta prezinta in ordine cronologica toate etapele administrative pe care trebuie sa le parcurgi in calitate de antreprenor.
Documentul de mai jos este un ghid, NU un act oficial, un act normativ sau un alt fel de document cu efece legale. Prin urmare, anreprenorii au datoria sa urmareasca si sa isi asume procedurile legale in materie. Ghidul ofera doar linii de orientare, nu garanteaza solutii.
Principalele puncte evidentiate in documentul de 63 de pagini sunt:
- alegerea corecta a grupei CAEN pentru incadrarea afacerii tale, corespunzator (deschidere restaurant, pizzerie, bar sau fast-food)
- indicatorii cei mai importanti de luat in calcul in vederea alegerii spatiului de desfasurare a activitatii si a angajatilor potriviti
- identificarea celei mai potrivite forme de organizare a firmei
- indeplinirea tuturor obligatiilor de igiena, de mediu si sanitar-veterinare
- obligativitatea afisarii anumitor documente in cadrul unitatii de alimentatie publica
- necesitatea autorizatiilor, avizelor si a permiselor
Click aici: http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2016-06-15-21081223-0-ghid-restaurant.pdf
Sursa articolului este: http://www.startupcafe.ro.
Pentru orice alta informatie, nu ezitati sa ne contactati telefonic, la numarul: 0725 535 555!