CONSULTANTA GRATUITA: Aveti nevoie de mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.
Costuri gazduire sediului social

Costurile includ preluarea corespondentei si redirectionarea acesteia catre dumneavoastra.

Sector 3

GAZDUIRE SEDIU 12 LUNI

RON
900
  • Consultanta Gratuita
  • Redirectionare Corespondenta
  • Salvezi timp!
Sector 4

GAZDUIRE SEDIU 12 LUNI

RON
900
  • Consultanta Gratuita
  • Redirectionare Corespondenta
  • Salvezi timp!
Judetul Ilfov

GAZDUIRE SEDIU 12 LUNI

RON
900
  • Consultanta Gratuita
  • Redirectionare Corespondenta
  • Salvezi timp!
In cazul in care intampinati dificultati in obtinerea acordului vecinilor si al asociatiei de proprietari pentru gazduirea sediului social intr-un apartament proprietate persoanala va putem oferi gazduire de sediu social la una dintre locatiile noastre din Sector 3, Sector 4 sau Jud. Ilfov, pe o perioada minima de 1 an sau pe o perioada de mai multi ani.
Totodata serviciul de gazduire sediu social se adreseaza persoanelor care doresc infiintarea firmei in Bucuresti, dar care nu au o locatie proprie pentru gazduirea sediului social.
Va aducem la cunostinta faptul ca potrivit O.G. Nr. 36/2006 si a Legii Nr. 325/2006 “autoritatile locale subventioneaza pretul energiei termice furnizata prin sistemul de alimentare centralizata populatiei, respectiv pentru spatiile cu destinatie de locuinta, celorlalte categorii de utilizatori (societati comerciale, institutii publice, etc) fiindu-le aplicabil, pentru facturarea energiei termice, tariful nesubventionat.”
In consecinta, pentru apartamentele in care se desfasoara activitati comerciale, respectiv destinatia acestora nu mai este de locuinta ci sediu social, se impune incheierea de contracte de furnizare separate de asociatia de locatari/proprietari.
Asadar prin stabilirea sediul social intr-un apartament, se pierde subventia la caldura si apa calda, proprietarul apartamentului urmand a plati cu 100% mai mult decat un apartament in care nu s-a inregistrat un sediu social. Acest lucru este raportat de catre administratorul Asociatiei de Proprietari catre R.A.D.E.T.
Prin serviciul de gazduire sediu social scapati de costuri suplimentare prin pierderea subventiei la apa calda si caldura.

Oferta noastra include toate operatiunile necesare infiintarii firmei si nu are costuri ascunse.