CONSULTANTA GRATUITA: Aveti nevoie de mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.

Oferta noastra include toate operatiunile necesare infiintarii firmei si nu are costuri ascunse.

Infiintare Firma Urgent

Taxe infiintare SRL

Costurile pentru o firma cu asociat unic, cetatean roman, sunt urmatoarele:

Alte taxe

Societatea cu raspundere limitata (SRL) este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.
Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Lei.
Societatea cu raspunderea limitata se poate constitui prin:
La infiintare, toate firmele sunt platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor, respectiv 3% din incasari. Totodata, in momentul infiintarii firmei, aceasta este neplatitoare de TVA. Ulterior infiintarii firmei, se poate solicita inregistrarea in scopuri de TVA la cerere sau dupa depasirea plafonului de TVA, respectiv suma de 300.000 Lei.
GARANTAM eliminarea costurilor nejustificate! Vezi Preturi si Avantaje.
De redactarea si obtinerea actelor necesare intocmirii dosarului pentru inregistrarea societatii la Registrul Comertului, inclusiv de rezervarea de denumire, ne vom ocupa noi.
Intra in legatura cu noi!

0725 535 555

Oferta noastra de
infiintare SRL

Consultanta cu privire la tipul de firma dorit de client, daca aceasta va fi sau nu platitoare de TVA, precum si alte probleme de drept comercial ce pot aparea.
Rezervare nume firma
Redactarea si atestarea de catre avocat a actului constitutiv al firmei, ce va cuprinde: datele dvs, obiect de activitate, capital social, inserarea codurilor CAEN etc
Redactarea actului privind detinerea sediului social (contract de comodat sau contract de inchiriere);
Redactarea si atestarea de catre avocat a declaratiei de administrator si a declaratiei de asociat in cadrul unei societati comerciale, ca acestia indeplinesc conditiile legale;
Depunerea tuturor actelor si reprezentare in fata persoanei desemnate de Registrul Comertului, in vederea obtinerii certificatului de inregistrare;
Ridicarea certificatului de inregistrare si predarea acestuia clientului.
Onorariul nostru pentru infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata este de 300 de Lei (nu se adauga TVA)
Spre deosebire de alte oferte de pe piata de infiintari firme, noi nu doar va redactam documentele, ci le si atestam in calitate de avocati, acest lucru insemnand ca nu veti plati taxe notariale suplimentare pentru declaratia de asociat si/sau administrator si nu va vom solicita procura notariala pentru infiintarea firmei.
La conceperea actului constitutiv al firmei, va sfatuim ca in obiectele secundare de activitate sa includem toate codurile CAEN permise de lege, intrucat la infiintare acest lucru este gratuit. Nu tarifam suplimentar in functie de numarul de coduri CAEN.

In cazul in care gasiti alta oferta pentru pachetul complet oferit de biroul nostru pentru infiintarea firmei, va oferim un DISCOUNT de 20% din onorariul standard.