CONSULTANTA GRATUITA: Aveti nevoie de mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.
Ne vom ocupa de intocmirea dosarului, avand nevoie de la dumneavoastra de urmatoarele documente:
Avand documentele de mai sus, va vom redacta si atesta noul act constitutiv al firmei, decizia asociatului unic sau hotararea adunarii generale a asociatilor, anexa de publicare in Monitorul Oficial, declaratia pe proprie raspundere ca persoana indeplineste conditiile cerute de lege pentru detinerea calitatii de asociat si/sau administrator (in cazul majorarii capitalului social de catre un asociat nou) , cererea de inregistrare a mentiunii in Registrul Comertului, cat si documentele care stau la baza modificarilor, inclusiv ne vom ocupa de efectuarea majorarii de capital social in contul firmei.

Procedura de cesiune a
partilor sociale:

Cesiunea partilor sociale prin majorare de capital

Aceasta procedura presupune ca in primul dosar, asociatul sau asociatii actuali sa fie de acord ca persoana din afara firmei (viitorul asociat) sa vina cu o majorare de capital social, astfel devenind asociat in cadrul firmei.

Oficiul National al Registrului Comertului solutioneaza acest prim dosar in termen de 5 zile lucratoare. Dupa ce s-a solutionat primul dosar, va vom intocmi al doilea dosar in care se cesioneaza partile sociale.

Practic, prin majorarea de capital social, viitorul asociat intra in firma, iar la momentul cesiunii partilor sociale, fiind asociat deja existent in firma nu se mai parcurge etapa de 30 de zile de opozitie mentionata la punctul anterior (nu se mai verifica daca firma are sau nu datorii).

Termenul pentru intreaga procedura este de 10 zile lucratoare.

Oferta noastra include toate operatiunile necesare infiintarii firmei si nu are costuri ascunse.