CONSULTANTA GRATUITA: Aveti nevoie de mai multe informatii? Nu ezitati sa ne contactati.
Orice firma care doreste sa aiba relatii comerciale cu alte firme din Uniunea Europeana trebuie sa se inregistreze in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
Pentru ca o firma sa se poate inregistra in Registrul Operatorilor Intracomunitari, trebuie ca mai intai sa fie inregistrata in scopuri de TVA pe teritoriul Romaniei. Procedura de inregistrare in scopuri de TVA o regasiti in pagina Inregistrare in scopuri de TVA.
Dupa ce firma este inregistrata in scopuri de TVA, asociatul/asociatii, administratorul/administratorii firmei trebuie sa-si obtina certificatul de cazier judiciar pentru inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
Va putem redacta documentele aferente dosarului de inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari, va putem obtine certificatul constatator de la Oficiul National al Registrului Comertului si vom depune dosarul la Administratia Financiara competenta.
Onorariul nostru este de 400 Lei, iar taxa de la Oficiul National al Registrului Comertului pentru certificatul constatator este de 45 Lei.
Termenul de solutionare al dosarului este de 5-10 zile lucratoare de la data depunerii dosarului.

Oferta noastra include toate operatiunile necesare infiintarii firmei si nu are costuri ascunse.